Accomodatie

Lekker genieten van een welverdiende vakantie en op zoek naar een mooi chalet? Kies dan voor Chalet nr.3 op Boerderijcamping De Stal; voor een echt kampeergevoel door de combinatie met de camping, maar de comfort van een chalet.

Het chalet betreft een 4-6 persoonschalet. Het chalet heeft 3 slaapkamers met totaal 6 slaapplekken (1 met tweepersoonsbed en 2 kamers met stapelbedden). Op aanvraag kan er een kinderbedje gratis op één van de kamers bijgeplaatst worden. De eethoek beschikt over 6 stoelen. Gezien de overige ruimte in het chalet kan het bij een volledige bezetting (6 volwassenen) wat krap zijn, maar het is wel mogelijk.

Vanuit het chalet hebt u een weids uitzicht over de omgeving. Het chalet is voorzien van een keuken met gasfornuis, koelkast en magnetron. Ook is er een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bij aankomst in de chalet ligt er een welkomstpakketje voor u klaar. Ook vindt u een map met informatie over de omgeving en wat er te doen is.

Roken is in dit chalet niet toegestaan. Ook het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

Op bestelling zijn er elke dag verse broodjes.

Camping de stal is een kleine maar o zo gezellige camping. Bij aankomst stond de koffie al klaar. Regelmatig liep Gea over de camping om te kijken of alles goed was en om even een praatje te maken. De 2 speeltuintjes waren helemaal het einde, we hebben de kids bijna niet gezien als we op de camping waren want dan zaten ze weer in de speeltuin. Het is een top camping, met een leuke locatie om te wandelen en te fietsen. Een aanrader voor gezinnen die voor niet al te veel geld naar een leuke camping willen!

Foto’s